Õppimise võlu

Areng on üks huvitav rada, mida mööda saab liikuda erinevat moodi. Kui arengurajal käijaks on laps, siis õpetajatena tahame teha selle teekonna igal juhul põnevaks ja rõõmu pakkuvaks.

Jagan oma lehel “ÕPPIMISE VÕLU” teoreetilist tausta ja erimetoodikat, kuidas õppimisraskutega õpilasi toetada.

Milliseid kivikesi koolilapse teele poetada, et oleks huvitav ja natuke raske neist üle astuda? Takistusest üle ronimine on igal juhul rõõmustav ja edasiviiv igale rändajale.

Enda kohta niipalju, et olen esimeselt hariduselt klassiõpetaja ja kahele lennule esimese lennukursuse andnud 1.-3. klassini. Selle kõrvalt õppisin logopeed-eripedagoogiks.  TÜ eripedagoogika magistriõpingud lõpetasin 2012. aastal. Alates oma esimestest tööaastatest Vastse-Kuuste koolis, seejärel Tartu Katoliku koolis ning viimased 7 aastat Tartu Hansa koolis olen õpetanud erinevaid erilisi lapsi nii klassikaupa kui üksikult, olen nõustanud kolleege ja lapsevanemaid, koordineerinud HEV õpet Tartu Hansa Koolis. Mind on tunnustatud Tartumaa tugispetsialisti ehk AASTA SUUNAJA  tiitliga. Täna õpetan Tartu Ülikoolis tulevasi ning ka juba töötavaid kogemustega suurepäraseid õpetajaid. Veel meeldib mulle olla üks-ühele koduõppe õpetaja ja teha asju nii, et õppimisse tuleb sisse võluvägi.

Kuid just koolitustega seoses tekkis idee koondada ühtteist metoodilist kiirelt ja kättesaadavalt ühele kodulehele. Kõik ideed ja mõtted on ka lugeja poolt mulle teretulnud. Loodan, et nii õpetaja, ülõpilane, lapsevanem leiab siit õlekõrsi, võtteid, meetodeid, lennukaid ideid, põhjusi ja teooriat, kuidas õpetada teistest eristuvat õppijat, st innustada maailmarändurit oma teekonnal. Oleme neile parimad kaaslased!

Pildiotsingu the journey tulemus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: